HTML

A szcientológia egy veszélyes és destruktív szekta! www.anonymoushun.com

Anonymous

A magyar Anonymous mozgalom a szcientológia szekta visszaéléseire, hazugságaira hivja fel mindenki figyelmét. Nbh évkönyv: A társadalomra veszélyes „vallási” mozgalmak Hazánkban továbbra is jelen vannak olyan vallási szervezetek, amelyek a lelkiismereti és vallásszabadságról, valamint az egyházakról szóló 1990. évi IV. törvény által számukra biztosított autonómiát, illetve garanciarendszert szisztematikusan felhasználják profit- és információorientált tevékenységük leplezése érdekében. Elsősorban olyan adatokat gyűjtenek, amelyek lehetővé teszik terjeszkedésüket a politikai és a gazdasági szférában. A jövőbeli burkolt érdekérvényesítés reményében – a „vallási” hátterüket eltitkolva – elsősorban az állam- és közigazgatási szervek, illetve a döntéshozói testületek tagjainak bizalmát igyekeznek elnyerni, majd őket céljaiknak megfelelően befolyásolni. A szóban forgó „vallási” mozgalmak politikai ambícióikat elfedve civil szervezetekkel, gazdasági társaságokkal is keresik az együttműködés lehetőségeit, amit azonban később arra használnak fel, hogy szimpatizánsaik számát – erőszakos és manipulatív módszerekkel is – növeljék. Hierarchikus, tekintélyelven felépülő struktúrájuk révén nem egy esetben mentálisan kizsákmányolják, egzisztenciálisan ellehetetlenítik tagjaikat. A fennálló jogrendet formálisan elfogadó „vallási” mozgalmak tevékenységében kimutatható sajátosságok gyakran az adatvédelmi és a pénzügyi jogszabályok kijátszására, illetve megsértésére utalnak.

Friss topikok

Archívum

VII. Magyar Anonymous tüntetés

2008.11.11. 08:05 anonymoushun

2008.11.15-én szombaton 15 órától az Erzsébet krt. 5 szám előtt demonstrálunk a szci "egyház" tevékenysége ellen.

5 komment

Címkék: magyar tüntetés anonymous

A bejegyzés trackback címe:

https://anonymoushun.blog.hu/api/trackback/id/tr44762823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szmissz.dzson (törölt) 2008.11.19. 08:18:14

no mi volt? hiányolom a beszámolókat :$

Anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/index.htm 2008.11.20. 09:36:17

Hali,
Én sajnos nem tudtam menni betegség miatt. Beszámolót és fotókat pedig nem küldött senki. Kevés vitamint szedtem miközben 4 órát voltam a szaunában. :)

Muster Mark 2008.12.21. 18:18:41

Hol lehet az anonnak levelet küldeni?

Reformer 2009.01.06. 17:43:55

scnreformer at gmail pont com
süti beállítások módosítása